Privátbankár.hu – Klasszis 2021 díjaink

A Privátbankár.hu hagyományteremtő jelleggel díjat alapított még 2014-ben, amellyel a magyarországi befektetésialap-piacon szereplő portfóliókezelők és alapkezelők teljesítményét szeretnék elismerni és jutalmazni. 2021-ben már nyolcadszor értékelik a szakmát a Privátbankár.hu Klasszis díjakkal, az évek során a befektetési alapkezelői szakma legfontosabb díja lett.

Nagy örömünkre az Év Legjobb Rövid Kötvény Alapja 2021 díjak közül sikerült kettőt is begyűjtenünk: a CIB Euró Start Rövid Kötvény Alap az euróban denominált alapok, a CIB Start 2 Rövid Kötvény Alap a forintos alapok között végzett az élen. A szép teljesítmények mögött mindig van egy sikeres portfólió menedzser, a CIB Start Részalapokat már hosszú évek óta Csekő Zoltán senior portfólió menedzserünk kezeli. (A díjak a 2020-as teljesítményt értékelték, 2021 márciustól változtak az elnevezések részalapokká.)

A rövid kötvény alapjaink mellett a CIB Indexkövető Alapot is díjazták, a második helyet szerezte meg az Év Legjobb Hazai Részvénybefektető Alapja 2021 kategóriában.